Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisteriseloste alkaen 1.2.2019

Rekisterin ylläpitäjä

Martillo Oy
Poikkipolku 5 
08150 Lohja

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jarmo Borgström
Martillo Oy
Poikkipolku 5 
08150 Lohja
jarmo@telarent.fi
Puh. 040 706 1504

Rekisterin nimi

Tela-Rent asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakastietoja käytetään työnhakijarekisterinä.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan kerätään työnhakijoista työnhakijan yhteystietoja, tietoja koulutuksesta ja työtilanteesta sekä hakijan antamat muut tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään työnhakukaavakkeella netissä, yrityksen tiloissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Yritystietojen osalta lisäksi julkiset yhteystiedot yritysten verkkosivuilla sekä julkisissa yritysrekistereissä.

Rekisterin käyttö

Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään sopivan työpaikan löytämiseen sekä työvoiman organisointiin. Asiakkaan antamia tietoja voidaan välittää asiakasyrityksille, mikäli työnhakija voi olla sopiva työvoimaa hakevalle asiakasyritykselle.

Rekisterin luovutus

Tietoja voidaan luovuttaa ja siirtää rekisterin pitäjän tai sen alihankkijoiden yksiköille henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen asettamin rajoituksin sekä viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa sekä mahdollisen yrityskaupan yhteydessä. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, mutta mikäli tällainen tarve tulisi toteutetaan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamin ehdoin.

Rekisterin säilytys

Asiakastierekisteriä säilytetään Suomessa tai muussa Euroopan alueella olevassa verkkopalvelimessa tai -palvelussa. Asiakasrekisterin tiedot tai sen osat ovat käytettävissä vain sillä henkilökunnalla, joka toteuttaa tehtävää, joka vaatii kyseisen rekisterin tai järjestelmän käyttöä. Rekisteritiedot voivat olla myös teknisesti ylläpitäjän valtuuttaman teknisen tuen nähtävissä järjestelmässä, mutta tuki toimii aina rekisterinpitäjän valtuuttamana ja käsittelee tietoja luottamuksellisesti ja vain rekisterinpitäjän lukuun.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä tai rekistereissä säilytetään. Muiden tietojen tarkistamiseksi käyttäjän tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Asiakas voi itse päivittää omia tietojaan varausjärjestelmässä, muussa tilanteessa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on mahdollista poistaa tiedot käyttäjärekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähköpostilla tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen. Asiakas voi lisäksi kieltää suoramarkkinoinnin.

Ilmoitusveloite henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta

Rekisterinpitäjän on ilmoitettava henkilötietoihin kohdistuvista tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaiselle 72 tunnin kuluessa. Mikäli loukkauksesta on todennäköisiä haittavaikutuksia rekisteröidylle, on rekisterinpitäjän ilmoitettava tapahtuneesta myös rekisteröidylle.

Verkkosivuston evästeet

Yrityksen verkkosivustolla on käytössä myös evästetiedostot, joilla järjestelmä yksilöi käyttäjän selaimen ja siten mahdollistaa sivuston eri toimintoja sivuston käyttäjälle. Sivustolla käytetään myös kolmannen osapuolen evästeitä, joita ovat esim. Google Analytics -kävijäseuranta, joka käyttää evästeitä sivuston kävijämäärien mittaamiseen. Lisäksi sivustolla käytössä olevat sosiaalisen median lisäosat voivat käyttää evästetiedostoja sivustolla näytettävien lisäosien tai mainonnan kohdistustukseen, näitä palveluita voivat olla esim. Facebook Pixel tai Google AdWords. Evästetiedostoja käsitellään rekisterin pitäjän osalta täysin automaattisesti sivuston julkaisujärjestelmässä, eikä rekisterinpitäjä pysty tunnistamaan niistä sivuston yksittäistä käyttäjää.

Sivuston käyttäjä voi halutessaan estää omassa Internet-selaimessaan evästeiden käytön, mutta tuolloin emme voi varmistaa että sivuston toiminnot ovat käyttäjän käytettävissä. Evästetiedostot käyttäjä voi myös tyhjentää itse evästetiedostot selaimestaan käyttämänsä Internet-selaimen ohjeiden mukaisesti, kolmannen osapuolen evästeisiin voivat palveluntarjoajat tarjota sovelluksia, joilla voi estää näiden evästeiden käytön.

Mikäli käyttäjä hyväksyy sivuston evästeiden käytön on evästeen elinikä 30 vuorokautta, jonka jälkeen käyttäjä saa näytölle uuden kysymyksen.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - sulje ilmoitus En hyväksy